Ruimtelijke bronzen taatsdeuren met stalen trap – ’t Harde

Stalen trap met eikenhouten traptredes

Dit recent opgeleverde totaalproject waarin we twee dubbele taatsdeuren én twee stalen steektrappen met bordes volledig op maat hebben gerealiseerd, is het toonbeeld van ruimtelijkheid tot in de kleinste details. Bij Staal in interieur is maatwerk de standaard. We creëren een unieke en ruimtelijke leefomgeving die naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten.

Dubbele stalen taatsdeuren brons metallic

De maatwerk dubbele taatsdeuren van staal hebben met hun unieke brons metallic kleur een luxueuze en elegante uitstraling. Brons metallic stalen deuren is dé trendkleur van 2024. Steeds vaker wordt deze unieke kleur gebruikt binnen interieurdesign. En daar kijken we bij Staal in interieur niet van op, want ook wij hebben een voorliefde voor bronzen stalen deuren.

Natuurlijk licht in uw interieur is van grote invloed op de sfeer in een ruimte. Het vele glas waarvan de bronzen taatsdeuren zijn voorzien zorgt voor een mooie, natuurlijke lichtinval en draagt daarmee bij aan het gevoel van ruimtelijkheid. De bronzen taatsdeuren zijn voorzien van gelaagd veiligheidsglas 33.2. Dat wil zeggen dat de kans op breuk van het glas en eventuele schade aanzienlijk verminderd.

Offerte aanvragen

Stalen steektrap met bordes: ruimtelijk en elegant

De stalen streektrappen stralen elegantie en ruimtelijkheid uit. Dankzij de verborgen bevestiging van de eiken traptreden wordt er een naadloos effect gecreëerd. De met blanke lak voorziene houten traptreden hebben een warme uitstraling die perfect aansluit bij de strakke lijnen van de stalen trap. Hout en staal komen samen in één harmonieus geheel.

De maatwerk trappen zijn voorzien van een bordes. Een bordes in een steektrap fungeert als een tussenplatform dat de trap in twee delen verdeelt, waardoor gebruikers op een comfortabele manier de richting van de trap kunnen wijzigen of een overgang kunnen maken naar een andere verdieping. In dit project is dat ook zichtbaar, waar de stalen trap en balustrade vanuit de kelder doorlopen tot aan de eerste verdieping. Hierdoor ontstaat een visuele verbinding die het mogelijk maakt om vanuit de kelder tot aan de eerste verdieping te kijken.

De beide stalen trappen met eiken traptreden zijn gepoedercoat in RAL 9004 textuur, een kleur zwart die nét iets afwijkt van de diep, gitzwarte kleur. Textuur wil zeggen dat het staal van de steektrap niet volledig glad is maar dat er een ‘korreltje’ in de structuur van de poedercoating zit.

Eiken houten traptredes met op maat stalen elementen

Stijlvolle balustrade van staal

Het gehele project is afwerkt met stripbalustrades deze hebben niet alleen een belangrijke veiligheidsfunctie, maar de balustrade met stalen strips vergroot ook het design van de balustrade. De stalen trapbalustrades lopen van de eerste verdieping door naar de kelder. Hierdoor creëren ze een mooie lichtinval wat een positief effect heeft op de ruimtelijkheid van de woning.

De balustrade langs het trapgat, dient naast zijn veiligheidsfunctie ook als een stijlvolle markering van de trapopening. De trapbalustrade fungeert ook als trapleuning, waardoor gebruikers een stabiele grip hebben tijdens het traplopen, wat de veiligheid en het comfort verhoogt. Met zijn combinatie van functionaliteit en esthetiek, is de balustrade een onmisbaar element in elk goed ontworpen trapontwerp.

Stalen elementen in uw interieur geven uw woning of kantoor een ruimtelijke en elegante uitstraling.

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Wat is een stalen taatsdeur op maat?

  Zijn de stalen deuren verkrijgbaar in verschillende kleuren?

  Wat is gelaagd veiligheidsglas?

  Schuifdeuren met smalle profielen

  Schuifdeuren met smalle profielen

  Dubbele schuifdeur en stalen taatsdeur – Harderwijk

  Dubbele schuifdeur en stalen taatsdeur – Harderwijk

  Dubbele, stalen schuifdeur met zijlichten

  Dubbele, stalen schuifdeur met zijlichten

  Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

  Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

  Stalen schuifdeur en taatsdeur brons – Nieuwleusen

  Stalen schuifdeur en taatsdeur brons – Nieuwleusen

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte