Ultra ranke stalen schuifdeuren – Heerhugowaard

Staal in Interieur vervaardigt stalen binnendeuren en buitendeuren op maat. Waar de één kiest voor een robuuste stalen deur, prefereert de ander een subtiele ranke uitvoering. In Heerhugowaard plaatsten wij een industriële en ultra ranke schuifwand. De smalle profielen creëren een minimalistische look en geven de meeste lichtinval.

Schuifdeur met dun profiel kopen

De stalen schuifdeur staat bekend om zijn ultieme ruimtebesparende oplossingen bij het splitsen van verschillende ruimtes. Onze schuifdeuren hangen in een schuifrailsysteem, waardoor de visgraatvloer bij deze klant vrij blijft. De schuifdeur maken wij zowel dubbel als enkel en met of zonder zijlichten.

Kleurmogelijkheid stalen schuifdeur

De ultra ranke schuifdeur is uitgevoerd in de kleur RAL 9005. Wij leveren uitsluitend maatwerk, waardoor de deuren in alle RAL-kleuren kunnen worden gepoedercoat. De kleuren die momenteel ‘hot’ zijn voor stalen deuren zijn: goud, messing en brons.

Wat is de prijs van een stalen schuifdeur?

De afmetingen, coating, type glas en vlakverdeling kunnen de prijs van uw deur beïnvloeden. Daarom kunt u gemakkelijk via ons offerteformulier een vrijblijvende formulier opvragen. U kunt er ook voor kiezen om uw deur samen te stellen in onze stalen deuren configurator, waarna u de prijs per mail ontvangt. Liever onze showroom bezoeken? Wij heten u graag welkom in Elburg!

Ga naar configurator

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte