Modern design dubbele stalen taatsdeuren + douche – Zeewolde

Bij binnenkomst in de woning in Zeewolde bieden de zwarte stalen taatsdeuren u toegang tot de woonruimte. Het strakke design van de dubbele stalen taatsdeuren met hoeklijn handgrepen past goed binnen het interieur van deze woning. Door de kleur zwart krijgt het een tijdloos, modern en strak design. Niet alleen is de lijn in de woonruimte doorgevoerd, maar ook hebben we op de bovenverdieping bij de badkamer de stalen taatsdeuren verzorgd.

Modern en strak design stalen taatsdeuren

In elk project bespreken we de wensen en behoeften van onze klanten. Voor de dubbele stalen taatsdeuren is gekozen voor de kleur RAL 9005 TEXTUUR (zwart), waarin we een textuur hebben verwerkt, waardoor de oppervlakte van het staal nét wat meer diepte krijgt. De vlakverdeling in dit ontwerp is uniek, met 7 vlakken per deur én een verdeling van de grootte van de vlakken. Hierdoor valt de deur op in zijn ontwerp en past hij perfect binnen het huidige interieur.

Offerte aanvragen

RVS taatsdeuren in de douche

Naast de woonkamer hebben we bij dit project ook RVS taatsdeuren geïnstalleerd in de douche. Hierbij stonden functionaliteit en design centraal. In de vochtige omgeving van de badkamer hebben we gekozen voor roestvrij staal (RVS) als materiaal en zijn de deuren tweemaal gepoedercoat voor bescherming tegen vocht. Ook bij deze deuren is gekozen voor een mooie vlakverdeling in het glas, waardoor ook hier het moderne en strakke design opvalt. Het grote middelste paneel is voorzien van folie om inkijk te verminderen, terwijl het natuurlijke licht behouden blijft.

Moeiteloos openen en sluiten van taatsdeuren

De toegepaste softclose techniek zorgt ervoor dat de deuren moeiteloos openen en sluiten, waardoor de stalen taatsdeuren zeer gebruiksvriendelijk zijn. Deze techniek is ook toegepast in de taatsdeuren in de badkamer. De taatsdeuren kunnen op 90 graden worden opengezet voor een moeiteloze doorgang.

Adviesgesprek aanvragen

Ontwerp en montage stalen deuren

Dit ontwerp kenmerkt zich door zijn unieke vlakverdeling, maar mocht u de voorkeur geven aan een ander ontwerp of een andere kleur, dan is dat geen enkel probleem. Bij ons staat maatwerk centraal, we zijn gespecialiseerd in het voldoen aan de specifieke wensen van onze klanten. Onze stalen deuren worden met vakmanschap vervaardigd in onze eigen werkplaats in Elburg, waar onze ervaren vakmensen zich toeleggen op het creëren van hoogwaardige producten. Wanneer de stalen deuren gereed zijn, zorgen wij persoonlijk voor de plaatsing en montage. Ons eigen team van vakmensen staat garant voor een vakkundige installatie.

Adviesgesprek aanvragen

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Dubbele, stalen schuifdeur met zijlichten

  Dubbele, stalen schuifdeur met zijlichten

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Stalen roomdivider – Assen

  Stalen roomdivider – Assen

  Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

  Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

  Stalen schuifdeuren in Scandinavisch interieur – Kampen

  Stalen schuifdeuren in Scandinavisch interieur – Kampen

  Ultra ranke stalen schuifdeuren – Heerhugowaard

  Ultra ranke stalen schuifdeuren – Heerhugowaard

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte