Middenboomtrap en taatsdeur in Scandinavisch interieur – Elburg

Een enkele witte taatsdeur met zijlichten aan weerszijden van de stalen deur, een middenboomtrap met eikenhouten traptreden én een trapbalustrade op een muurtje; We hebben recentelijk in Elburg een project opgeleverd dat helemaal in lichte kleuren is uitgevoerd. De witte kleur van de stalen deur, trapbalustrade en middenboom trap maakt dat de stalen producten helemaal in lijn zijn met de rest van het Scandinavische interieur.

Een Scandinavische woonstijl wil zeggen dat er in het interieur rekening wordt gehouden met het gebruik van natuurlijke materialen, minimalisme, lichte kleuren en dat de ruimte op een efficiënte manier wordt gebruikt. Dit komt voort uit de Scandinavische nadruk op eenvoud. Deze typerende eigenschappen zijn volledig doorgevoerd in de stalen deur en middenboomtrap. Het gebruik van natuurlijke materialen komt terug in de eikenhouten traptreden van de stalen trap. Staal staat bekend als industrieel materiaal en is in dit Scandinavische interieur gebruikt om accenten en contrast aan te brengen binnen het lichte interieur.

Offerte aanvragen

Witte taatsdeur met zijlicht in licht interieur

De witte stalen deur heeft aan weerszijde een glazen paneel, ook wel zijlicht genoemd. Zijlichten laten extra licht binnen en versterken daarmee het gevoel van ruimtelijkheid. Daarnaast geeft de witte taatsdeur met zijlicht de ruimte een open karakter. De stalen taatsdeur is gepoedercoat in RAL 9001 textuur, dit zorgt ervoor dat de stalen deur wit van kleur wordt. Textuur wil zeggen dat de deur niet volledig glad is maar dat er een ‘korreltje’ in de coating zit. Dit zorgt voor een uniek effect. Poedercoating is niet alleen een esthetisch aantrekkelijke afwerking, maar het biedt ook duurzame bescherming tegen onder andere corrosie en slijtage.

De witte taatsdeur met zijlicht heeft een symmetrische drievaksverdeling met hoeklijnen als handgreep aan beide zijden van de stalen deur. De witte stalen deur is voorzien van soft close taatsdeur scharnieren en is vast te zetten op maximaal 90 graden. Naast dit alles heeft de deur gelaagd veiligheidsglas 33.2. Dit bestaat uit twee glaspanelen met een tussenlaag van plastic, wat zorgt voor extra stevigheid en veiligheid bij eventuele breuk van het glas.

Stalen middenboomtrap met eikenhouten traptreden

Een stalen middenboomtrap is een maatwerk trap waarbij de centrale ondersteuning, oftewel middenboom, van staal wordt gemaakt. De traptreden worden aan één zijde bevestigd aan de verticale balk die als middenboom dient. Hierdoor ontstaat een symmetrische uitstraling.

De middenboom in dit project is net zoals de maatwerk stalen taatsdeur en de trapbalustrade, gepoedercoat in RAL 9001 textuur. Hierdoor heeft de stalen trap een lichte uitstraling en past deze volledig in het geheel van het interieur. Om het gebruik van natuurlijke materialen door te voeren in de woonstijl van dit interieur is er gekozen voor een stalen trap met houten treden. In dit project zijn de Europees eikenhouten traptreden die zijn voorzien van een laag blanke lak. Met hun warme look creëren de houten traptreden van de stalen trap op maat een échte eyecatcher in het strakke, rustige interieur.

 

Witte trapbalustrade: veilig en visueel aantrekkelijk

De witte trapbalustrade dient als veiligheidsvoorziening langs de trap, waardoor gebruikers ondersteuning hebben en voorkomen dat ze van de trap vallen. De witte trapbalustrade rond het trapgat is stevig in een haakse hoek, in verstek op het muurtje bevestigd. Dit biedt extra stabiliteit en veiligheid. Tegelijkertijd voegt het ook een decoratief element toe aan de ruimte. Een interieur wat serene rust en kalmte uitstraalt.

Wist u dat u bij ons keuze heeft uit diverse profielsoorten?

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Wat is een stalen taatsdeur op maat?

  Zijn de stalen deuren verkrijgbaar in verschillende kleuren?

  Wat is gelaagd veiligheidsglas?

  Schuifdeuren met smalle profielen

  Schuifdeuren met smalle profielen

  Dubbele schuifdeur en stalen taatsdeur – Harderwijk

  Dubbele schuifdeur en stalen taatsdeur – Harderwijk

  Dubbele, stalen schuifdeur met zijlichten

  Dubbele, stalen schuifdeur met zijlichten

  Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

  Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

  Stalen schuifdeur en taatsdeur brons – Nieuwleusen

  Stalen schuifdeur en taatsdeur brons – Nieuwleusen

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Gouden dubbele stalen taatsdeuren met zijlichten – Nunspeet

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte