Gouden taatsdeur – Apeldoorn

Ervaar luxe met een ensuite badkamer. Ensuite is een droom van velen. Niet alleen door de luxe uitstraling, maar ook door alle gemakken die een ensuite badkamer biedt.

Glazen wand als scheiding tussen slaapkamer en badkamer

Stalen binnendeuren zijn zeer geschikt als ensuite wand tussen een slaapkamer en badkamer. Onze klant uit Apeldoorn koos voor dubbele taatsdeuren in een goud/brons teint. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een stalen schuifwand. Onze stalen deuren worden op maat voor u gemaakt, geheel naar uw wensen en ideeën. Qua kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos; u kunt kiezen uit álle RAL-kleuren. Steeds meer mensen kiezen voor een alternatief voor zwarte stalen deuren. De taatsdeuren in gouden en bronzen kleuren creëren een warme sfeer in uw woning. Of u nu een licht of donker interieur heeft, messing past altijd. Wist u dat er veel verschillende messing kleuren zijn? De voorbeelden showen wij u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Gouden taatsdeuren als scheidingswand

De taatsdeur, ofwel pivotdeur, is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een prachtige toevoeging is op uw interieur. Voor een extra groots effect heeft de klant gekozen voor dubbele taatsdeuren met zijlichten. Een stalen taatsdeur is met een scharnier verankerd in de boven- en onderzijde van de deur. De deur wordt dan ook niet in de muren gemonteerd, maar in het plafond en in de vloer. De deur draait om de verticale as en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. De deuren lenen zich uitstekend als scheiding tussen een slaapkamer en badkamer. Stalen binnendeuren geven een chique en warme uitstraling en creëren een lichte ruimte door de glaspanelen.

 

Ik wil ook (messing) taatsdeuren

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte