Gouden taatsdeur – Apeldoorn

Ervaar luxe met een ensuite badkamer. Ensuite is een droom van velen. Niet alleen door de luxe uitstraling, maar ook door alle gemakken die een ensuite badkamer biedt.

Glazen wand als scheiding tussen slaapkamer en badkamer

Stalen binnendeuren zijn zeer geschikt als ensuite wand tussen een slaapkamer en badkamer. Onze klant uit Apeldoorn koos voor dubbele taatsdeuren in een goud/brons teint. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een stalen schuifwand. Onze stalen deuren worden op maat voor u gemaakt, geheel naar uw wensen en ideeën. Qua kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos; u kunt kiezen uit álle RAL-kleuren. Steeds meer mensen kiezen voor een alternatief voor zwarte stalen deuren. De taatsdeuren in gouden en bronzen kleuren creëren een warme sfeer in uw woning. Of u nu een licht of donker interieur heeft, messing past altijd. Wist u dat er veel verschillende messing kleuren zijn? De voorbeelden showen wij u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Gouden taatsdeuren als scheidingswand

De taatsdeur, ofwel pivotdeur, is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een prachtige toevoeging is op uw interieur. Voor een extra groots effect heeft de klant gekozen voor dubbele taatsdeuren met zijlichten. Een stalen taatsdeur is met een scharnier verankerd in de boven- en onderzijde van de deur. De deur wordt dan ook niet in de muren gemonteerd, maar in het plafond en in de vloer. De deur draait om de verticale as en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. De deuren lenen zich uitstekend als scheiding tussen een slaapkamer en badkamer. Stalen binnendeuren geven een chique en warme uitstraling en creëren een lichte ruimte door de glaspanelen.

 

Ik wil ook (messing) taatsdeuren

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte