Gouden taatsdeur – Apeldoorn

Ervaar luxe met een ensuite badkamer. Ensuite is een droom van velen. Niet alleen door de luxe uitstraling, maar ook door alle gemakken die een ensuite badkamer biedt.

Glazen wand als scheiding tussen slaapkamer en badkamer

Stalen binnendeuren zijn zeer geschikt als ensuite wand tussen een slaapkamer en badkamer. Onze klant uit Apeldoorn koos voor dubbele taatsdeuren in een goud/brons teint. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een stalen schuifwand. Onze stalen deuren worden op maat voor u gemaakt, geheel naar uw wensen en ideeën. Qua kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos; u kunt kiezen uit álle RAL-kleuren. Steeds meer mensen kiezen voor een alternatief voor zwarte stalen deuren. De taatsdeuren in gouden en bronzen kleuren creëren een warme sfeer in uw woning. Of u nu een licht of donker interieur heeft, messing past altijd. Wist u dat er veel verschillende messing kleuren zijn? De voorbeelden showen wij u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Gouden taatsdeuren als scheidingswand

De taatsdeur, ofwel pivotdeur, is een zeer bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een prachtige toevoeging is op uw interieur. Voor een extra groots effect heeft de klant gekozen voor dubbele taatsdeuren met zijlichten. Een stalen taatsdeur is met een scharnier verankerd in de boven- en onderzijde van de deur. De deur wordt dan ook niet in de muren gemonteerd, maar in het plafond en in de vloer. De deur draait om de verticale as en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. De deuren lenen zich uitstekend als scheiding tussen een slaapkamer en badkamer. Stalen binnendeuren geven een chique en warme uitstraling en creëren een lichte ruimte door de glaspanelen.

 

Ik wil ook (messing) taatsdeuren

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte