Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

Een grote entree of hal die doorloopt in de woonkamer of keuken is prachtig. Het geeft een open karakter aan een woning. Een nadeel is dat met het openen van de deur er koude lucht naar binnen komt. Het voelt onaangenaam en het maakt de aangesloten ruimtes een stuk frisser. Een stalen tochtportaal met glas is de perfecte duurzame oplossing.

Project Alphen aan den Rijn laat zien hoe op fraaie wijze een stalen tochtportaal met glas is geplaatst als scheiding tussen de hal en de woonkamer. De klant heeft gekozen voor een een taatsdeur met twee vaste panelen, ook wel zijlichten genaamd. De ruimtelijks sfeer blijft, maar koude tocht wordt op deze smaakvolle wijze beperkt.

Voordelen tochtportaal 

Een tochtportaal of tochtsluis is zeer populair door de vele voordelen. Tijdens het openen van een deur gaat er veel kostbare energie verloren. Een tochtportaal is in dit geval een duurzame oplossing en bespaart onnodige energiekosten.

Naast dat een tochtportaal energiebesparend is, ziet het er ook nog eens heel fraai uit. Tegenwoordig zijn er prachtige tochtportalen te koop met staal en glas. Een stalen tochtportaal geeft een ruimtelijk gevoel doordat er veel licht naar binnen komt. Het glas zorgt er bovendien ook voor dat de woning het ruimtelijke karakter behoudt.

De meeste glazen tochtportalen worden gecombineerd met een stalen frame. Deze stijlvolle combinatie zorgt voor een mooie overgang in het interieur.

Stalen tochtportaal op maat

Staal in Interieur ontwerpt, maakt en plaatst glazen tochtportalen op maat. Afhankelijk van uw situatie en wensen adviseren wij u over de meest duurzame en mooie oplossing. Kies voor de beste kwaliteit, de beste service tegen een passende prijs!

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Wat is een glazen tochtportaal?

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte