Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

Een grote entree of hal die doorloopt in de woonkamer of keuken is prachtig. Het geeft een open karakter aan een woning. Een nadeel is dat met het openen van de deur er koude lucht naar binnen komt. Het voelt onaangenaam en het maakt de aangesloten ruimtes een stuk frisser. Een stalen tochtportaal met glas is de perfecte duurzame oplossing.

Project Alphen aan den Rijn laat zien hoe op fraaie wijze een stalen tochtportaal met glas is geplaatst als scheiding tussen de hal en de woonkamer. De klant heeft gekozen voor een een taatsdeur met twee vaste panelen, ook wel zijlichten genaamd. De ruimtelijks sfeer blijft, maar koude tocht wordt op deze smaakvolle wijze beperkt.

Voordelen tochtportaal 

Een tochtportaal of tochtsluis is zeer populair door de vele voordelen. Tijdens het openen van een deur gaat er veel kostbare energie verloren. Een tochtportaal is in dit geval een duurzame oplossing en bespaart onnodige energiekosten.

Naast dat een tochtportaal energiebesparend is, ziet het er ook nog eens heel fraai uit. Tegenwoordig zijn er prachtige tochtportalen te koop met staal en glas. Een stalen tochtportaal geeft een ruimtelijk gevoel doordat er veel licht naar binnen komt. Het glas zorgt er bovendien ook voor dat de woning het ruimtelijke karakter behoudt.

De meeste glazen tochtportalen worden gecombineerd met een stalen frame. Deze stijlvolle combinatie zorgt voor een mooie overgang in het interieur.

Stalen tochtportaal op maat

Staal in Interieur ontwerpt, maakt en plaatst glazen tochtportalen op maat. Afhankelijk van uw situatie en wensen adviseren wij u over de meest duurzame en mooie oplossing. Kies voor de beste kwaliteit, de beste service tegen een passende prijs!

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Wat is een glazen tochtportaal?

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte