Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

Een grote entree of hal die doorloopt in de woonkamer of keuken is prachtig. Het geeft een open karakter aan een woning. Een nadeel is dat met het openen van de deur er koude lucht naar binnen komt. Het voelt onaangenaam en het maakt de aangesloten ruimtes een stuk frisser. Een stalen tochtportaal met glas is de perfecte duurzame oplossing.

Project Alphen aan den Rijn laat zien hoe op fraaie wijze een stalen tochtportaal met glas is geplaatst als scheiding tussen de hal en de woonkamer. De klant heeft gekozen voor een een taatsdeur met twee vaste panelen, ook wel zijlichten genaamd. De ruimtelijks sfeer blijft, maar koude tocht wordt op deze smaakvolle wijze beperkt.

Voordelen tochtportaal 

Een tochtportaal of tochtsluis is zeer populair door de vele voordelen. Tijdens het openen van een deur gaat er veel kostbare energie verloren. Een tochtportaal is in dit geval een duurzame oplossing en bespaart onnodige energiekosten.

Naast dat een tochtportaal energiebesparend is, ziet het er ook nog eens heel fraai uit. Tegenwoordig zijn er prachtige tochtportalen te koop met staal en glas. Een stalen tochtportaal geeft een ruimtelijk gevoel doordat er veel licht naar binnen komt. Het glas zorgt er bovendien ook voor dat de woning het ruimtelijke karakter behoudt.

De meeste glazen tochtportalen worden gecombineerd met een stalen frame. Deze stijlvolle combinatie zorgt voor een mooie overgang in het interieur.

Stalen tochtportaal op maat

Staal in Interieur ontwerpt, maakt en plaatst glazen tochtportalen op maat. Afhankelijk van uw situatie en wensen adviseren wij u over de meest duurzame en mooie oplossing. Kies voor de beste kwaliteit, de beste service tegen een passende prijs!

Maak uw schuifdeur compleet met een unieke handgreep

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Wat is een glazen tochtportaal?

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte