Stalen tochtportaal – Hoofddorp

De entree naar een woning is erg belangrijk en bepaalt de eerste indruk van de sfeer en warmte van een huis. Gasten krijgen in de hal een eerste indruk van de woning. Een stalen tochtportaal is een stijlvolle overgang van de hal naar de woonkamer. Daarnaast is een stalen wand zeer functioneel omdat het de kou van buiten tegenhoudt en u heerlijk warm in de woonkamer kunt vertoeven ook als de voordeur is geopend.

In een smaakvolle en moderne woning in Hoofddorp plaatsten we dit fraaie tochtportaal.

Stijlvolle tochtportaal op maat 

Een tochtportaal of tochtsluis is zeer populair door de vele voordelen. Tijdens het openen van een deur gaat er veel kostbare energie verloren. Een tochtportaal is in dit geval een duurzame oplossing en bespaart onnodige energiekosten. Een stalen tochtportaal geeft een ruimtelijk gevoel doordat er veel licht naar binnen komt. Het glas zorgt er bovendien ook voor dat de woning het ruimtelijke karakter behoudt.

Staal in Interieur ontwerpt, maakt en plaatst glazen tochtportalen op maat. Afhankelijk van uw situatie en wensen adviseren wij u over de meest duurzame en mooie oplossing. Kies voor de beste kwaliteit, de beste service tegen een passende prijs!

Mogelijkheden tochtportaal

Omdat Staal in Interieur alle deuren op maat maakt, kunnen wij ook uw stalen woonwens realiseren. Er zijn tal aan mogelijkheden als het gaat om het samenstellen van uw stalen wand. Denk hierbij aan:

➛ Diktes van het staal: rank (smal) of breder en robuuster
➛ Alle RAL kleuren voor de kleur van de coating
➛ Glassoorten: melkglas, rookglas, bronsglas, spiegelglas
➛ Vlakverdelingen: álle vormen kunnen worden verwerkt
➛ Exclusieve panelen van hout, staal of leer

Offerte stalen tochtportaal

Is een stalen tochtportaal ook een goede aanvulling op uw woning en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nodigen u graag uit in onze showroom, zodat u samen met onze adviseur het perfecte tochtportaal kunt samenstellen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op via onderstaande button.

Offerte aanvragen

De reis van ruw materiaal, staal komt tot leven

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Wat is een glazen tochtportaal?

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Glazen tochtportaal – Alphen aan den Rijn

  Bedrijfskantoor met stalen wand – Nunspeet

  Bedrijfskantoor met stalen wand – Nunspeet

  Glaswand met stalen deur – Nunspeet

  Glaswand met stalen deur – Nunspeet

  Stalen hal – Groningen

  Stalen hal – Groningen

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte