Ga voor stalen schuifdeuren in huis

Ga voor stalen schuifdeuren in huis

Stalen schuifdeuren zijn een perfecte oplossing om een grote ruimte in twee kamers op te splitsen. Naast een verhoogde sfeer, zorgt dit er ook voor dat u meer privacy creëert en geluid en eventuele tocht weert. Bij dit project in Elburg mochten we twee stalen wanden met schuifdeuren monteren. Het verdeelt de open ruimte in een knusse keuken, fijne zithoek en een praktische thuiswerkplek. Door de deuren te sluiten, worden geluiden vanuit de andere kamer flink gereduceerd. Tegelijkertijd zorgt het glas ervoor dat het vrije zicht door de benedenverdieping behouden blijft.

De stalen wanden hebben verschillende breedtes. Daarom is er bij één van de twee gekozen voor het gebruik van zijlichten met één schuifdeur. De andere opening is opgevuld met dubbele schuifdeuren tussen de zijlichten. Om eenheid en rust uit te stralen, hebben alle wanden en deuren een drievlaksverdeling gekregen. De schuifdeuren rollen dankzij een rail van Henderson Husky. Deze is nauwelijks zichtbaar en netjes afgewerkt met een kokerprofiel, maar tegelijkertijd zorgt dit onzichtbare schuifdeursysteem voor een soepel verloop bij het openen en sluiten. Aan de onderzijde van de constructie bevindt zich een staalplaat. Dit is een lage borstwering die zorgt voor extra stevigheid van het geheel. Ook interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte