Ga voor stalen schuifdeuren in huis

Ga voor stalen schuifdeuren in huis

Stalen schuifdeuren zijn een perfecte oplossing om een grote ruimte in twee kamers op te splitsen. Naast een verhoogde sfeer, zorgt dit er ook voor dat u meer privacy creëert en geluid en eventuele tocht weert. Bij dit project in Elburg mochten we twee stalen wanden met schuifdeuren monteren. Het verdeelt de open ruimte in een knusse keuken, fijne zithoek en een praktische thuiswerkplek. Door de deuren te sluiten, worden geluiden vanuit de andere kamer flink gereduceerd. Tegelijkertijd zorgt het glas ervoor dat het vrije zicht door de benedenverdieping behouden blijft.

De stalen wanden hebben verschillende breedtes. Daarom is er bij één van de twee gekozen voor het gebruik van zijlichten met één schuifdeur. De andere opening is opgevuld met dubbele schuifdeuren tussen de zijlichten. Om eenheid en rust uit te stralen, hebben alle wanden en deuren een drievlaksverdeling gekregen. De schuifdeuren rollen dankzij een rail van Henderson Husky. Deze is nauwelijks zichtbaar en netjes afgewerkt met een kokerprofiel, maar tegelijkertijd zorgt dit onzichtbare schuifdeursysteem voor een soepel verloop bij het openen en sluiten. Aan de onderzijde van de constructie bevindt zich een staalplaat. Dit is een lage borstwering die zorgt voor extra stevigheid van het geheel. Ook interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

3-5-2022

Geweldig hoe alles is verlopen

Perfecte samenwerking met het hele team van begin tot het plaatsen van het kozijn.
Zijn heel tevreden met het eindresultaat

- Sjirk Hoekstra, Drogeham
28-4-2022

Super om mee samen te werken!

Wij hebben contact gezocht met o.a. Staal in Interieur in ons voortraject van onze nieuwe woning die een gehele refit moest hebben.

Met geen enkele bouwtekening maar met een visie op zak kwamen we op een avond bij Tanja. Tanja heeft ons vakkundig geholpen op een manier waar je vrolijk van wordt. Daarnaast hebben we in de werkplaats voorbeelden gezien om een beter beeld te krijgen. We wilden een taatsdeur op maat en hebben gaanderweg nog een schuifdeurensysteem eraan toegevoegd. Dit moest in dezelfde lijn en de middenliggers van de taatsdeur moesten op dezelfde hoogte komen als de schuifdeuren, zodat het een geweldig zichtlijnen spel werd.

Het is gelukt! Wat een fantastisch gezicht. De collega's van Tanja die het zijn komen monteren nemen de tijd om het op de mm af te stellen. Niet op het oog, maar met lasers. Zo hoort het. Vakwerk!

Bedankt voor de prettige samenwerking en tot binnenkort want in het nieuw te bouwen buitenverblijf willen we ook iets moois!

- Wout, Harderwijk
20-4-2022

Sterk Staal(tje) vakmanschap!

Bij ons bezoek aan Staal Interieur eind 2021 zijn wij zeer hartelijk ontvangen en vanaf dat moment is er een heldere en prettige communicatie geweest met een prachtig resultaat! De kwaliteit- prijsverhouding is zeer goed!!

Ook de monteurs erg vakkundig en vriendelijk

- Fam. Nijhof, Arnhem
16-4-2022

Fijne communicatie en een goed product!

Fijn verkoopproces en een nette plaatsing door ervaren monteurs.

- Henriette , Nunspeet

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte