Ga voor stalen schuifdeuren in huis

Ga voor stalen schuifdeuren in huis

Stalen schuifdeuren zijn een perfecte oplossing om een grote ruimte in twee kamers op te splitsen. Naast een verhoogde sfeer, zorgt dit er ook voor dat u meer privacy creëert en geluid en eventuele tocht weert. Bij dit project in Elburg mochten we twee stalen wanden met schuifdeuren monteren. Het verdeelt de open ruimte in een knusse keuken, fijne zithoek en een praktische thuiswerkplek. Door de deuren te sluiten, worden geluiden vanuit de andere kamer flink gereduceerd. Tegelijkertijd zorgt het glas ervoor dat het vrije zicht door de benedenverdieping behouden blijft.

De stalen wanden hebben verschillende breedtes. Daarom is er bij één van de twee gekozen voor het gebruik van zijlichten met één schuifdeur. De andere opening is opgevuld met dubbele schuifdeuren tussen de zijlichten. Om eenheid en rust uit te stralen, hebben alle wanden en deuren een drievlaksverdeling gekregen. De schuifdeuren rollen dankzij een rail van Henderson Husky. Deze is nauwelijks zichtbaar en netjes afgewerkt met een kokerprofiel, maar tegelijkertijd zorgt dit onzichtbare schuifdeursysteem voor een soepel verloop bij het openen en sluiten. Aan de onderzijde van de constructie bevindt zich een staalplaat. Dit is een lage borstwering die zorgt voor extra stevigheid van het geheel. Ook interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte