Ga voor stalen schuifdeuren in huis

Ga voor stalen schuifdeuren in huis

Stalen schuifdeuren zijn een perfecte oplossing om een grote ruimte in twee kamers op te splitsen. Naast een verhoogde sfeer, zorgt dit er ook voor dat u meer privacy creëert en geluid en eventuele tocht weert. Bij dit project in Elburg mochten we twee stalen wanden met schuifdeuren monteren. Het verdeelt de open ruimte in een knusse keuken, fijne zithoek en een praktische thuiswerkplek. Door de deuren te sluiten, worden geluiden vanuit de andere kamer flink gereduceerd. Tegelijkertijd zorgt het glas ervoor dat het vrije zicht door de benedenverdieping behouden blijft.

De stalen wanden hebben verschillende breedtes. Daarom is er bij één van de twee gekozen voor het gebruik van zijlichten met één schuifdeur. De andere opening is opgevuld met dubbele schuifdeuren tussen de zijlichten. Om eenheid en rust uit te stralen, hebben alle wanden en deuren een drievlaksverdeling gekregen. De schuifdeuren rollen dankzij een rail van Henderson Husky. Deze is nauwelijks zichtbaar en netjes afgewerkt met een kokerprofiel, maar tegelijkertijd zorgt dit onzichtbare schuifdeursysteem voor een soepel verloop bij het openen en sluiten. Aan de onderzijde van de constructie bevindt zich een staalplaat. Dit is een lage borstwering die zorgt voor extra stevigheid van het geheel. Ook interesse? Neem vrijblijvend contact op!

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte