Exclusieve stalen room dividers – Avanti Keukens Kesteren

Op zoek naar een exclusieve manier om ruimtes in uw woning of kantoor te verdelen? Dan zijn stalen room dividers een prachtige oplossing. Stalen room dividers zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur. Bij Avanti Keukens in Kesteren plaatsten wij stalen room dividers met een uniek en exclusief design. Bekijk dit gave project!

Stalen room dividers met unieke designs

De stalen room dividers zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal en zijn voorzien van een goudkleurige poedercoating. De room dividers zijn ontworpen met als doel: het creëren van een functionele scheidingswand die tevens dienst doet als kunstwerk.

Het ontwerp van de room dividers is volledig op maat gemaakt en aangepast aan de wensen van Avanti Keukens. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het oog voor detail, vormen de stalen room dividers een unieke aanvulling op het interieur van de showroom.

Offerte aanvragen

Stalen room dividers als eyecatcher in interieur

De stalen frames van de room dividers kunnen op maat worden gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren. Daarnaast bieden glazen panelen in de stalen frames een uniek lichtinval in uw interieur.

Stalen room dividers zijn niet alleen geschikt als scheidingswand tussen ruimtes, maar kunnen ook worden gebruikt als kastenwand, boekenkast of andere creatieve toepassingen. Door het gebruik van maatwerk en de mogelijkheid tot verschillende afwerkingen, zijn stalen room dividers een echte aanvulling op uw interieur.

Bovendien bieden stalen room dividers ook praktische voordelen. Zo bieden ze privacy en akoestische demping, wat bijdraagt aan de rust en sfeer in uw interieur. Ontdek de mogelijkheden van exclusieve stalen room dividers op maat.

Esthetisch design - U bent ontwerper in het verhaal

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

  Wat zijn exclusieve stalen room dividers?

  Welke voordelen bieden stalen room dividers?

  Zijn stalen room dividers geschikt voor elk interieur?

  Kunnen stalen room dividers ook als kastenwand gebruikt worden?

  Dubbele, stalen schuifdeur met zijlichten

  Dubbele, stalen schuifdeur met zijlichten

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Gouden taatsdeur – Apeldoorn

  Stalen roomdivider – Assen

  Stalen roomdivider – Assen

  Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

  Stalen schuifdeur – Chocolaterie de Swaen Kampen

  Stalen schuifdeuren in Scandinavisch interieur – Kampen

  Stalen schuifdeuren in Scandinavisch interieur – Kampen

  Ultra ranke stalen schuifdeuren – Heerhugowaard

  Ultra ranke stalen schuifdeuren – Heerhugowaard

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte