Stalen ensuite deuren

Ensuite deuren van staal

Ensuite deuren zijn een karakteristiek kenmerk voor een jaren ‘30 woning. In huizen met deze bouwstijl worden zulke tussendeuren als scheiding tussen het eet- en zitgedeelte gebruikt. Waar in een typisch jaren ‘30 huis vooral houten deuren werden gebruikt, kunt u tegenwoordig ook kiezen uit een stalen variant. Ensuite deuren van staal zijn een combinatie van oud design met een moderne uitstraling.

De ensuite deuren van dit project schuiven in twee vaste kasten die aan de linker- en rechterzijde geplaatst worden. Deze kasten worden door de aannemer naderhand om de deuren heen gebouwd. Op deze manier ontstaat een fraaie scheiding tussen de keuken en de woonkamer, helemaal op maat. Houd de deuren geopend om een grote, open ruimte te creëren. Wilt u rustig bijkletsen in de woonkamer of afgezonderd koken in de keuken? Dan zorgen de gesloten ensuite deuren van staal voor tocht- en geluidswering.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte