Stalen ensuite deuren

Ensuite deuren van staal

Ensuite deuren zijn een karakteristiek kenmerk voor een jaren ‘30 woning. In huizen met deze bouwstijl worden zulke tussendeuren als scheiding tussen het eet- en zitgedeelte gebruikt. Waar in een typisch jaren ‘30 huis vooral houten deuren werden gebruikt, kunt u tegenwoordig ook kiezen uit een stalen variant. Ensuite deuren van staal zijn een combinatie van oud design met een moderne uitstraling.

De ensuite deuren van dit project schuiven in twee vaste kasten die aan de linker- en rechterzijde geplaatst worden. Deze kasten worden door de aannemer naderhand om de deuren heen gebouwd. Op deze manier ontstaat een fraaie scheiding tussen de keuken en de woonkamer, helemaal op maat. Houd de deuren geopend om een grote, open ruimte te creëren. Wilt u rustig bijkletsen in de woonkamer of afgezonderd koken in de keuken? Dan zorgen de gesloten ensuite deuren van staal voor tocht- en geluidswering.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte