Stalen ensuite deuren

Ensuite deuren van staal

Ensuite deuren zijn een karakteristiek kenmerk voor een jaren ‘30 woning. In huizen met deze bouwstijl worden zulke tussendeuren als scheiding tussen het eet- en zitgedeelte gebruikt. Waar in een typisch jaren ‘30 huis vooral houten deuren werden gebruikt, kunt u tegenwoordig ook kiezen uit een stalen variant. Ensuite deuren van staal zijn een combinatie van oud design met een moderne uitstraling.

De ensuite deuren van dit project schuiven in twee vaste kasten die aan de linker- en rechterzijde geplaatst worden. Deze kasten worden door de aannemer naderhand om de deuren heen gebouwd. Op deze manier ontstaat een fraaie scheiding tussen de keuken en de woonkamer, helemaal op maat. Houd de deuren geopend om een grote, open ruimte te creëren. Wilt u rustig bijkletsen in de woonkamer of afgezonderd koken in de keuken? Dan zorgen de gesloten ensuite deuren van staal voor tocht- en geluidswering.

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-9-2021

Prachtige deuren, een gave aanvulling op ons mooie huis

Goede service met een gaaf resultaat.

- Mirjam, Kampen
1-9-2021

Super!

Meedenkend, snelle reactie veel mogelijkheden kortom goede service! Heel blij met onze stalen deur en armleuning.

- Miranda, Nunspeet
16-7-2021

vakbekwaam en klantvriendelijk

Personeel is zeer vakbekwaam en uiterst klantvriendelijk, tevens denken ze ook mee met de klant en geven ze een goed advies

- Fredo Batens, Rosmalen
27-6-2021

Een hele prettige samenwerking die heeft geleid tot een mooi resultaat

Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Zeer betrokken met het product en de service die wordt geleverd. Tanja is attent, vriendelijk en behulpzaam en representatief: geweldig om met haar samen te werken. Ook prettig dat Wim, de eigenaar zich zelf met de bijzondere wensen bezighoudt en nauw betrokken is. Men is bereid om mee te denken over specifieke wensen, en daar echt in te duiken. Kortom, een geweldig bedrijf met mensen met hart voor hun zaak en hun klanten.

- Maurits Jan, Soest

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte