Schuifdeuren met smalle profielen

Dubbele schuifdeuren met slanke profielen

Een stalen schuifdeur is subtiel en stoer tegelijk. Het staal heeft een industrieel karakter, maar dankzij de grote glaspartij gaat het materiaal ook volledig op in zijn omgeving. Bij dit project in Elburg monteerden we een stalen schuifdeur tussen de keuken en de zitkamer. Door te kiezen voor stalen kokers met een afmeting van 40×10 mm als middenligger, ontstaat een subtiele, strakke uitstraling. Ideaal in een modern interieur met dezelfde strakke details! De heerlijke lichtinval blijft behouden, terwijl er wel meer privacy en geluidswering is als de schuifdeuren gesloten zijn. Een ideale oplossing wanneer u de geluiden uit de keuken even weg wilt filteren.

De dubbele schuifdeuren in dit project worden omlijst door schitterende, grote zijlichten. Zij zijn eveneens gemaakt van staal en glas, waardoor ze een majestueuze wand vormen. Al het staal heeft een grovere afwerking met textuur. Deze is mat en krasvast, zodat het op geweldige wijze bijdraagt aan de strakke uitstraling van het geheel. Het puntje op de ‘i’ wordt daarbij geleverd door het handvat van hoeklijn. Deze schuifdeurgreep heeft een ultra slank design, is subtiel en gaat op in het kader van de deur. Het geheel zorgt voor meer sfeer in huis. Koud staal draagt dus absoluut bij aan een warm interieur!

 

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-9-2021

Prachtige deuren, een gave aanvulling op ons mooie huis

Goede service met een gaaf resultaat.

- Mirjam, Kampen
1-9-2021

Super!

Meedenkend, snelle reactie veel mogelijkheden kortom goede service! Heel blij met onze stalen deur en armleuning.

- Miranda, Nunspeet
16-7-2021

vakbekwaam en klantvriendelijk

Personeel is zeer vakbekwaam en uiterst klantvriendelijk, tevens denken ze ook mee met de klant en geven ze een goed advies

- Fredo Batens, Rosmalen
27-6-2021

Een hele prettige samenwerking die heeft geleid tot een mooi resultaat

Vanaf het eerste moment was het gevoel goed. Zeer betrokken met het product en de service die wordt geleverd. Tanja is attent, vriendelijk en behulpzaam en representatief: geweldig om met haar samen te werken. Ook prettig dat Wim, de eigenaar zich zelf met de bijzondere wensen bezighoudt en nauw betrokken is. Men is bereid om mee te denken over specifieke wensen, en daar echt in te duiken. Kortom, een geweldig bedrijf met mensen met hart voor hun zaak en hun klanten.

- Maurits Jan, Soest

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte