Schuifdeuren met smalle profielen

Dubbele schuifdeuren met slanke profielen

Een stalen schuifdeur is subtiel en stoer tegelijk. Het staal heeft een industrieel karakter, maar dankzij de grote glaspartij gaat het materiaal ook volledig op in zijn omgeving. Bij dit project in Elburg monteerden we een stalen schuifdeur tussen de keuken en de zitkamer. Door te kiezen voor stalen kokers met een afmeting van 40×10 mm als middenligger, ontstaat een subtiele, strakke uitstraling. Ideaal in een modern interieur met dezelfde strakke details! De heerlijke lichtinval blijft behouden, terwijl er wel meer privacy en geluidswering is als de schuifdeuren gesloten zijn. Een ideale oplossing wanneer u de geluiden uit de keuken even weg wilt filteren.

De dubbele schuifdeuren in dit project worden omlijst door schitterende, grote zijlichten. Zij zijn eveneens gemaakt van staal en glas, waardoor ze een majestueuze wand vormen. Al het staal heeft een grovere afwerking met textuur. Deze is mat en krasvast, zodat het op geweldige wijze bijdraagt aan de strakke uitstraling van het geheel. Het puntje op de ‘i’ wordt daarbij geleverd door het handvat van hoeklijn. Deze schuifdeurgreep heeft een ultra slank design, is subtiel en gaat op in het kader van de deur. Het geheel zorgt voor meer sfeer in huis. Koud staal draagt dus absoluut bij aan een warm interieur!

 

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg
23-4-2023

Prachtige schuifdeuren

Goede service, zelfs rondleiding gehad in de werkplaats. Netjes geplaatst, hoge kwaliteit

- Reinier, Emmeloord
13-4-2023

Zeer professioneel en betrouwbaar bedrijf

Zeer professioneel en een uitstekende en vooral een prettige manier van communicatie tijdens het proces van voorlichting tot Installatie. Opvallend en vooral leuk is dat medewerkers met trots spreken over de vakmanschap van hun collega’s. De manier van werken heeft ons een gevoel van “ klant is koning” opgeleverd. En het belangrijkste….een prachtig resultaat.

- Fokko, Winsum
4-4-2023

Uitstekend advies, goede service, prachtig product

Na een goed en gedegen adviesgesprek hebben we genoten van de rondleiding door het bedrijf. Met eigen ogen konden we zien: hier wordt met met vakmanschap en liefde gewerkt aan mooie producten.
Met het eindresultaat zijn wij zeer tevreden!

- Martin & Marja, Amersfoort

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte