Schuifdeuren met smalle profielen

Dubbele schuifdeuren met slanke profielen

Een stalen schuifdeur is subtiel en stoer tegelijk. Het staal heeft een industrieel karakter, maar dankzij de grote glaspartij gaat het materiaal ook volledig op in zijn omgeving. Bij dit project in Elburg monteerden we een stalen schuifdeur tussen de keuken en de zitkamer. Door te kiezen voor stalen kokers met een afmeting van 40×10 mm als middenligger, ontstaat een subtiele, strakke uitstraling. Ideaal in een modern interieur met dezelfde strakke details! De heerlijke lichtinval blijft behouden, terwijl er wel meer privacy en geluidswering is als de schuifdeuren gesloten zijn. Een ideale oplossing wanneer u de geluiden uit de keuken even weg wilt filteren.

De dubbele schuifdeuren in dit project worden omlijst door schitterende, grote zijlichten. Zij zijn eveneens gemaakt van staal en glas, waardoor ze een majestueuze wand vormen. Al het staal heeft een grovere afwerking met textuur. Deze is mat en krasvast, zodat het op geweldige wijze bijdraagt aan de strakke uitstraling van het geheel. Het puntje op de ‘i’ wordt daarbij geleverd door het handvat van hoeklijn. Deze schuifdeurgreep heeft een ultra slank design, is subtiel en gaat op in het kader van de deur. Het geheel zorgt voor meer sfeer in huis. Koud staal draagt dus absoluut bij aan een warm interieur!

 

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

3-5-2022

Geweldig hoe alles is verlopen

Perfecte samenwerking met het hele team van begin tot het plaatsen van het kozijn.
Zijn heel tevreden met het eindresultaat

- Sjirk Hoekstra, Drogeham
28-4-2022

Super om mee samen te werken!

Wij hebben contact gezocht met o.a. Staal in Interieur in ons voortraject van onze nieuwe woning die een gehele refit moest hebben.

Met geen enkele bouwtekening maar met een visie op zak kwamen we op een avond bij Tanja. Tanja heeft ons vakkundig geholpen op een manier waar je vrolijk van wordt. Daarnaast hebben we in de werkplaats voorbeelden gezien om een beter beeld te krijgen. We wilden een taatsdeur op maat en hebben gaanderweg nog een schuifdeurensysteem eraan toegevoegd. Dit moest in dezelfde lijn en de middenliggers van de taatsdeur moesten op dezelfde hoogte komen als de schuifdeuren, zodat het een geweldig zichtlijnen spel werd.

Het is gelukt! Wat een fantastisch gezicht. De collega's van Tanja die het zijn komen monteren nemen de tijd om het op de mm af te stellen. Niet op het oog, maar met lasers. Zo hoort het. Vakwerk!

Bedankt voor de prettige samenwerking en tot binnenkort want in het nieuw te bouwen buitenverblijf willen we ook iets moois!

- Wout, Harderwijk
20-4-2022

Sterk Staal(tje) vakmanschap!

Bij ons bezoek aan Staal Interieur eind 2021 zijn wij zeer hartelijk ontvangen en vanaf dat moment is er een heldere en prettige communicatie geweest met een prachtig resultaat! De kwaliteit- prijsverhouding is zeer goed!!

Ook de monteurs erg vakkundig en vriendelijk

- Fam. Nijhof, Arnhem
16-4-2022

Fijne communicatie en een goed product!

Fijn verkoopproces en een nette plaatsing door ervaren monteurs.

- Henriette , Nunspeet

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte