Schuifdeuren met smalle profielen

Dubbele schuifdeuren met slanke profielen

Een stalen schuifdeur is subtiel en stoer tegelijk. Het staal heeft een industrieel karakter, maar dankzij de grote glaspartij gaat het materiaal ook volledig op in zijn omgeving. Bij dit project in Elburg monteerden we een stalen schuifdeur tussen de keuken en de zitkamer. Door te kiezen voor stalen kokers met een afmeting van 40×10 mm als middenligger, ontstaat een subtiele, strakke uitstraling. Ideaal in een modern interieur met dezelfde strakke details! De heerlijke lichtinval blijft behouden, terwijl er wel meer privacy en geluidswering is als de schuifdeuren gesloten zijn. Een ideale oplossing wanneer u de geluiden uit de keuken even weg wilt filteren.

De dubbele schuifdeuren in dit project worden omlijst door schitterende, grote zijlichten. Zij zijn eveneens gemaakt van staal en glas, waardoor ze een majestueuze wand vormen. Al het staal heeft een grovere afwerking met textuur. Deze is mat en krasvast, zodat het op geweldige wijze bijdraagt aan de strakke uitstraling van het geheel. Het puntje op de ‘i’ wordt daarbij geleverd door het handvat van hoeklijn. Deze schuifdeurgreep heeft een ultra slank design, is subtiel en gaat op in het kader van de deur. Het geheel zorgt voor meer sfeer in huis. Koud staal draagt dus absoluut bij aan een warm interieur!

 

Altijd met de hand gemaakt in eigen werkplaats

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

25-3-2023

Onze wens werd werkelijkheid!

Na goed overleg zijn er voor ons nieuwe huis twee heel mooie taatsdeuren gemaakt. Hal en badkamer.
Alles professioneel en vol enthousiasme door vriendelijke medewerkers geïnstalleerd.

Alles is naar onze wens en we zijn er heel blij mee.

Onze dank aan dit mooie bedrijf.
Vakmensen met oog voor detail!

- Inge, Zeewolde
13-3-2023

Top geregeld

Leuk contact, goed advies, prachtige deuren. Blij mee!

- Jan, Sliedrecht
10-3-2023

Mooi product van een prachtige kwaliteit!

Wij hebben een stalen trapleuning laten maken door Van Klompenburg. Deze is precies op maat gemaakt voor onze trap en door het poedercoaten heeft de trapleuning een mooie mat zwarte kleur. We zijn goed geholpen door de verkoper en ze zijn de trapleuning wezen monteren. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

- Joanne, Visser
10-3-2023

Fantastische samenwerking

Wij hebben een prachtige stalen scharnierdeur met rolslot en een stalen trapleuning geleverd gekregen. Alles is naar wens verlopen en de kwaliteit is perfect! Zeker een aanrader!

- Willine, Elburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte