Bronzen dubbele stalen taatsdeuren | Zuid-Holland

Het creëren van warmte in het interieur terwijl de strakke uitstraling van een stalen taatsdeur behouden blijft; een uitdaging waar we bij Staal in Interieur graag mee aan de slag gaan. In de warme en lichte woning in Hazerswoude  heeft de klant voor dubbele stalen taatsdeuren gekozen, ook wel pivotdeuren genoemd, met een afwerking in de kleur brons messing. Deze kleur matcht goed met de visgraatvloer en de algehele uitstraling van het interieur. Dankzij de glazen panelen van de taatsdeuren ontstaat er een ruimtelijk gevoel.

Taatsdeur brons messing: Een warme en elegante kleur

Een taatsdeur brons is een populaire kleur, bij Staal in interieur snappen we ook waarom. Zeker in deze woning komt de kleur volledig tot zijn recht. Het gebruik van brons messing als kleur voor de stalen taatsdeuren voegt een vleugje elegantie toe aan het interieur, terwijl de warmte en lichtheid van de ruimte behouden blijft.

Softclose techniek taatsdeur

De naadloze verbinding tussen de ruimtes wordt versterkt door de open ruimte die gecreëerd wordt door de glazen deuren, waar maximaal licht doorheen schijnt, dankzij de op maat geplaatste zijlichten. De toegepaste softclose techniek zorgt ervoor dat de deuren moeiteloos openen en sluiten, waardoor de stalen taatsdeuren zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien kunnen de deuren op 90 graden worden opengezet voor een uitnodigende doorgang.

Op maat gemaakt en gemonteerd

In nauwe samenwerking met de bewoners hebben we ervoor gezorgd dat het ontwerp en de wensen perfect aansluiten op de woning. We staan bij Staal in Interieur voor maatwerk en doordat we het hele proces zelf verzorgen, van ontwerp tot montage door onze vakmannen, staat de klant centraal gedurende het gehele proces.

Het resultaat is dan ook goed terug te zien in dit project, waar de dubbele stalen taatsdeuren een waardevolle bijdrage leveren aan het warme en lichte interieur van de woning.

We helpen u met het kiezen van de juiste kleur!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

21-4-2024

Prettige begeleiding voor een prachtig eindproduct

We zijn goed geholpen door Gerjan. Hij begeleidde ons goed door de vele opties die er zijn. Uiteindelijk zeer tevreden over onze keuze. Daarnaast ook erg goed gevoel gekregen bij de werknemers die allen vriendelijk zijn en plezier in hun werk uitstralen. Nu in afwachting van plaatsing; erg benieuwd naar het eindresultaat!

- Diona, Hoofddorp
10-10-2023

Kwaliteit van hoog niveau!

Prachtige stalen deuren hier besteld! Kwaliteit van hoog niveau! Precies zoals we het hadden bedacht. Werkplaats personeel zo vriendelijk en behulpzaam. Roelina bedankt voor je tijd en inzet. Gaan zeker nog meer bestellen maar dat hoor je nog wel Mvg jerome mulder

- Jerome, Meppel
9-10-2023

Mooie stalen deuren

We zijn heel tevreden met het eindresultaat. We kwamen onaangekondigd binnen, maar er werd alle tijd voor ons genomen. Goede voorlichting incl. rondleiding door de werkplaats.
Keurige en aardige monteurs met passie voor hun werk.

- Kees den Heijer, De Meern
16-5-2023

Zeer tevreden met het gehele proces en het eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden hoe het gehele proces van prijsvorming naar voorbereiding en tekenwerk en de uiteindelijke plaatsing is verlopen. Snelle reacties op mails. Goed tekenwerk en goede advies voor alternatieve oplossingen en nette montage. Ook alles binnen de afgesproken tijdseenheden. Prima bedrijf !!!

- Gijs , Tilburg

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Onze adviseur Roelina helpt u graag verder! Wij kijken uit naar uw bericht!

    Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte