Over ons

Stijlvol design ambachtelijk verwerkt

Staal in interieur adviseert u over en voorziet u van de mooiste stalen producten voor in uw interieur. Ambacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Bij ons heeft u keuze uit verschillende profiel- en glassoorten, kleur, details en coating. Alles geheel naar wens voor u samengesteld. Uw stalen design wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Van idee tot ontwerp, alles op maat, stijlvol verwerkt tot een schitterend eindproduct.

Bekijk hier ons gehele aanbod. Wij realiseren o.a. stalen taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren, binnenkozijnen, buitenkozijnen, trapleuningen, balustrades, trappen en maatwerk. Bekijk ook een selectie van projecten die wij hebben gerealiseerd en wordt geïnspireerd! Heeft u vragen? Wij adviseren u graag!

Waarom Staal in Interieur?

 • Gepassioneerde vakmensen
 • Hoogstaande kwaliteit
 • Uitgebreide service
 • Uniek maatwerk
 • Oneindige mogelijkheden
 • Stijlvol, elegant en exclusief

Hier staan wij voor!

 • Klantgericht: wij luisteren naar uw wensen
 • Persoonlijk: geen afstand, wij komen naar u toe
 • Duurzaam: hoogwaardige kwaliteit
 • Uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar
 • Algemene en persoonlijke vrijheid: hier dragen wij aan bij door de beste oplossing te bieden voor uw stalen deur: geheel naar wens en passend bij uw situatie

‘Uw interieur het einde, met Staal in Interieur aan het begin’

Contact opnemen

Een snelle terugblik

Het begon allemaal in 1997, toen Willem van Klompenburg op een woonerf in ’t Harde zijn bedrijf startte. In die tijd bestond het aanbod ‘slechts’ uit sierhekwerkensierpoortenschuifpoorten en inrijpoorten. Als extra service bood Willem elektrische poorten aan. De 10 jaar erna groeide het bedrijf gestaag. In deze periode trad het eerste personeel in dienst: een elektricien en een lasser. Al snel was het tijd voor een nieuwe loods.

Van ’t Harde naar Doornspijk

In 2006 was een verhuizing noodzaak, de huidige locatie werd te klein. In Doornspijk werd de ideale locatie gevonden qua bereikbaarheid en groei. De diensten werden uitgebreid: er kwam een smederij en productiehal bij, waardoor er ook smeedijzeren hekwerken in eigen beheer konden worden gemaakt.

Gestaag groeide het aantal personeelsleden, maar ook de kennis in het bouwen van complexe hekwerken en het automatiseren ervan. Maurits van Klompenburg: “Als 18-jarige kwam ik in 2011 in het bedrijf. Bij het plaatsen van hekwerken kwam steeds vaker de vraag of we ook beveiliging konden leveren. Die tak vond ik interessant, dus dat heb ik op me genomen. Elk project is weer anders en je komt steeds nieuwe uitdagingen tegen: dat maakt het werk zo mooi.”

Uitbreiden in Elburg

Na een nominatie voor Beveiligingsbedrijf van het Jaar en meerdere onderscheidingen met de FD Gazellen Award – prijs voor de 100 snelst groeiende bedrijven in Nederland – is Van Klompenburg in 2016 klaar voor de volgende stap. Er wordt een pand gebouwd op een mooie zichtlocatie in Elburg, aan De Rietkraag.

Start van het stalen deuren tijdperk

In 2019 wordt een nieuwe markt  aangeboord: die van de stalen deuren. Een woontrend die bijna niet meer weg te slaan is uit het moderne interieur. Willem: “Zowel voor hekwerken als stalen producten kun je via de site een aanvraag doen. Wij komen dan altijd bij de klant langs om in te meten en persoonlijk advies te geven. Staal geeft niet mee, dus het is van belang dat datgene wat we maken, in één keer goed is! Die gedrevenheid, klantgerichtheid en oog voor detail zorgen voor een hoge standaard bij onze medewerkers. In combinatie met onze totaaloplossingen streven we naar een tevreden klant die ook in de toekomst bij ons aanklopt.”

Het bedrijf werkt zowel voor (grote) bedrijfspanden als particulieren. Zo legt het onder andere beveiliging aan in de stadsloketten van Gemeente Amsterdam. Voor Kasteel Ruurlo werden luxe poorten en hekwerken gemaakt met bladgoud. Juist die afwisseling tussen grote projecten en opdrachten voor particulieren maakt het werk zo afwisselend en leuk. Maurits: “Er zijn constant ontwikkelingen in deze wereld. Zo zijn de stalen deuren nu enorm populair, maar ook houtlook poorten en thermische camera’s. Bovendien is bijna alles te bekijken of te bedienen via je smartphone, wat het gebruiksgemak enorm vergroot. We gaan graag elke uitdaging aan!”

Bedrijfsvideo

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken uit naar uw bericht!

Vul uw gegevens in:

  Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte