STAAL DAGEN

Boek een advies & inspiratiesessie

reserveer hier

STAAL DAGEN 21, 22 EN 23 SEPTEMBER

Vrijblijvend advies

Staal in interieur vervaardigt exclusieve maatwerk stalen producten voor in interieurs. Ambacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De stalen design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Van idee tot ontwerp, alles op maat, stijlvol verwerkt tot een schitterend eindproduct.

Op onze STAAL DAGEN ontvangt u vrijblijvend en persoonlijk advies. Onder het genot van een kop koffie gaat u met onze professionals om de tafel om uw wensen te bespreken. Voel u vrij om eigen ontwerpideeën, plattegronden en voorbeelden mee te nemen.

Vrijblijvend advies

Doe inspiratie op

De STAAL DAGEN staan in het teken van inspiratie. Aan de hand van uw wensen en situatie adviseren wij u verder over alle opties en mogelijkheden. Wij presenteren u ons gehele aanbod in stalen producten. Denk hierbij aan verschillende typen stalen deuren, tal van kleuren, diverse profielsoorten en mogelijkheden in glassoorten. Samen concretiseren wij uw stalen woonwens.

Doe inspiratie op

Ontmoet onze vakmannen

Zien is beleven! Dat vinden wij ook. Ontmoet live onze vakmannen en neem een kijkje achter de schermen in onze werkplaats en tekenkamer. Zie met eigen ogen hoe een concepttekening in 3D tot stand komt en hoe onze vakspecialisten alle stalen producten met de hand vervaardigen. De werkplaats is dé plek waar ambacht en vakmanschap tot leven komt.

 

Ontmoet onze vakmannen

Rijkgevulde goodiebag

U ontvangt speciaal als bezoeker van de STAAL DAGEN een leuke attentie & een lunchbon van de overheerlijke bakker Schuld uit Elburg! Daarnaast kunt u tijdens onze STAAL DAGEN gebruikmaken van ijzersterke staaldeals met kortingen vanaf € 350,00!

Rijkgevulde goodiebag

Beleef de magie van staal!

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar al onze mogelijkheden! Wij verwelkomen u graag tijdens onze speciale STAAL DAGEN op 21, 22 & 23 september in onze showroom in Elburg om u vrijblijvend te adviseren, uw wensen te bespreken en u alle opties en mogelijkheden te presenteren.

Beleef de magie van staal!

Reserveer nú uw persoonlijke tijdsblok via onderstaande button.

Beleef de magie van staal!
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte