STAAL IN INTERIEUR DAGEN 2024

STAAL IN INTERIEUR DAGEN 11, 12 EN 13 APRIL

Vrijblijvend advies

Staal in interieur vervaardigt exclusieve maatwerk stalen producten voor in interieurs. Ambacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De stalen design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Van idee tot ontwerp, alles op maat, stijlvol verwerkt tot een schitterend eindproduct.

Op onze STAAL IN INTERIEUR DAGEN ontvangt u vrijblijvend en persoonlijk advies. Onder het genot van een kop koffie gaat u met onze professionals om de tafel om uw wensen te bespreken. Voel u vrij om eigen ontwerpideeën, plattegronden en voorbeelden mee te nemen.

BOEK HIER!
Vrijblijvend advies

Doe inspiratie op

De STAAL IN INTERIEUR DAGEN staan in het teken van inspiratie. Aan de hand van uw wensen en situatie adviseren wij u verder over alle opties en mogelijkheden. Wij presenteren u ons gehele aanbod in stalen producten. Denk hierbij aan verschillende typen stalen deuren, tal van kleuren, diverse profielsoorten en mogelijkheden in glassoorten. Samen concretiseren wij uw stalen woonwens.

RESERVEER UW ADVIESGESPREK
Doe inspiratie op

Hekwerken, poorten en beveiligingssystemen

Wist u dat Staal in Interieur onderdeel is van Van Klompenburg Hekwerk & Beveiliging? Op onze adviesdagen kunt u ook inspiratie opdoen voor maatwerk hekwerken en poorten. Onze beveiligingsadviseur presenteren u alle beveiligingsoplossingen om veilig te wonen en te werken.

 

Van Klompenburg Hekwerken
Hekwerken, poorten en beveiligingssystemen

Ontmoet onze vakmannen

Zien is beleven! Dat vinden wij ook. Ontmoet live onze vakmannen en neem een kijkje achter de schermen in onze werkplaats en tekenkamer. Zie met eigen ogen hoe een concepttekening in 3D tot stand komt en hoe onze vakspecialisten alle stalen producten met de hand vervaardigen. De werkplaats is dé plek waar ambacht en vakmanschap tot leven komt.

 

BEKIJK HET TEAM
Ontmoet onze vakmannen

IJzersterke staaldeals

U ontvangt speciaal bij aanschaf van een stalen deur of trap, poort of beveiligingssysteem één van onderstaande producten naar keuze:

✔ Waardecheque t.w.v. € 350,-!*
✔ Ajax alarmsysteem t.w.v. € 1.600,-!*
✔ Intercomsysteem t.w.v. € 1.800,-!*

Ook ligt er voor alle bezoekers een leuke attentie & een lunchbon van de overheerlijke bakker Schuld uit Elburg klaar.

*vraag onze adviseurs naar de voorwaarden

IJzersterke staaldeals

Beleef de magie van staal!

We begrijpen dat u nieuwsgierig bent naar al onze mogelijkheden! Wij verwelkomen u graag tijdens onze speciale STAAL IN INTERIEUR DAGEN op 11, 12 & 13 april in onze showroom in Elburg om u vrijblijvend te adviseren, uw wensen te bespreken en u alle opties en mogelijkheden te presenteren.

Beleef de magie van staal!

Reserveer nú uw persoonlijke tijdsblok via onderstaande button.

RESERVEREN
Beleef de magie van staal!
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte