Open Dag 23 april

Hoera, ons moederbedrijf Van Klompenburg Hekwerk & Beveiliging bestaat 25 jaar! Het begon allemaal in 1997, toen Willem van Klompenburg op zijn woonerf in ’t Harde het bedrijf startte met hekwerken en poorten. In 2011 kwam zoon Maurits van Klompenburg in het bedrijf. Nu 25 jaar na de oprichting van het bedrijf, zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf van formaat en opereert Van Klompenburg ook succesvol op het gebied van bedrijfs- en woningbeveiliging. In 2019 startten vader en zoon het succesvolle bedrijf Staal in Interieur. Met een team van gepassioneerde vakmensen, staan wij dagelijks voor onze klanten klaar om hen te voorzien van maatwerk producten met hoogstaande kwaliteit.

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging uit Elburg viert op D.V. zaterdag 23 april het 25-jarig bestaan. Uiteraard zijn wij ook aanwezig met al onze showmodellen om u te inspireren en te adviseren. Onze stalen producten vervaardigen wij altijd met de hand in eigen werkplaats. Wat uw smaak ook is – industrieel, landelijk of klassiek – staal past altijd. Onze stalen wanden worden geheel naar wens voor u samengesteld. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op onze Open Dag kunt u onze showmodellen bekijken en krijgt u vrijblijvend advies.

Het familiebedrijf van Willem en Maurits van Klompenburg geeft u onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje in de keuken. Tijdens de open dag zijn er smeeddemonstraties. Ook is er een uitgebreid kinderprogramma. Wij heten u graag welkom!

 

Kleurplaatwedstrijd

Om ons 25-jarig jubileum te vieren, houden wij een kleurplaatwedstrijd. De kleurplaat kun je via onderstaande button downloaden of bij ons op kantoor ophalen. Wil je kans maken op een prijs? Lever je kleurplaat uiterlijk op 22 april bij ons in Elburg (De Rietkraag 11, 8082AA) in. Wij verloten 6 prijzen: 2x spacescooter t.w.v. € 150,00, 2x autoped step t.w.v. € 80,00 en 2x een Intertoys bon t.w.v. € 50,00.

Op 23 april om 14:00 uur worden de winnaars bekendgemaakt op onze open dag! We zien je graag daar! Voor iedereen die meedoet aan de kleurplaatwedstrijd ligt een leuke attentie klaar.

Download kleurplaat

Winactie Camerasysteem met 2 camera’s

De belangrijkste functie van beveiligingscamera’s is preventie. Een inbreker zal een woning/bedrijfspand met camera’s sneller overslaan en opzoek gaan naar een ander doelwit. Mochten inbrekers toch een poging wagen, dan nemen de camera’s de beelden op en kunnen de daders worden geïdentificeerd. De beelden leveren tot slot bewijsmateriaal op van de daden en schade die de inbrekers hebben aangebracht.

Onder onze Instagram en Facebook volgers verloten wij een Camerasysteem met 2 camera’s. Wilt u kans maken? Volg ons op Facebook en/of Instagram. De winnaar van de actie wordt op onze Open Dag om 14:00 uur bekendgemaakt.

Smeeddemonstraties, springkussen en meer

Op de Open Dag is er voor iedereen wat wils. Zo zijn er verschillende stands waarbij u informatie ontvangt over de nieuwste technieken op het gebied van hekwerken en beveiliging. Ook zijn er smeeddemonstraties en is er een brandweershow. Voor de kinderen is er een springkussen, rodeostier en lekkere suikerspin. Kortom, hét uitje voor het gezin!

Inspiratie opdoen?

De Open Dag staat in het teken van inspiratie opdoen. Wij showen u graag onze hekwerken en beveiligingsoplossingen. Kom langs, onze adviseurs vertellen u graag alles over de beste oplossingen voor uw situatie.

Op zoek naar een baan in de techniek? Kom sfeerproeven!

Wij zijn continu op zoek naar vakmensen die ons team komen versterken. Ben jij die technische monteur die nauwkeurig en vakkundig te werk gaat of ben jij die commerciële topper die onze klanten meeneemt in een geweldige klantreis? Kom op onze Open Dag sfeerproeven. Bij de ‘Werkenbij stand’ vertellen wij je graag alles over onze vacatures en kun jij al je vragen stellen!

Bekijk onze vacatures
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte