KERST IN STAAL & STIJL

15 & 16 december 2023

KERST EVENT 15 & 16 DECEMBER

INSPIRATIE VOOR HIGH-END STAALWERK

Stap binnen in de fonkelende ambiance van de gloednieuwe showroom van Dubbel M, waar elegantie en vernieuwing samenkomen. Op 15 en 16 december nodigen Staal in Interieur en Dubbel M u uit voor een uniek evenement dat de grenzen van interieurdesign verlegt: Kerst in Staal & Stijl.

In deze sprankelende showroom met stijlvolle allure, zijn de exclusieve stalen deuren van Staal in Interieur geïntegreerd. Dit vormt het perfecte decor voor het ontdekken van de nieuwste interieurtrends die u nergens anders vindt.

Locatie evenement:
Dubbel M Experience Showroom
Grote Bosweg 17
3771 LJ Barneveld
Routebeschrijving

INSPIRATIE VOOR HIGH-END STAALWERK

LIVE COOKING & WINE TASTING

Laat uw zintuigen prikkelen tijdens onze live cooking demonstraties en wine tastings. Proef culinaire hoogstandjes terwijl u geniet van de perfecte wijn-spijscombinaties. Een onvergetelijke ervaring voor fijnproevers die houden van kunst en stijl.

LIVE COOKING & WINE TASTING

BELEEF DE MAGIE VAN STAAL

Staal in interieur vervaardigt exclusieve maatwerk stalen producten voor in interieurs. Ambacht en kwaliteit staan hoog in het vaandel. De stalen design worden op ambachtelijke wijze vervaardigd. Van idee tot ontwerp, alles op maat, stijlvol verwerkt tot een schitterend eindproduct.

Tijdens het Kerst in Staal & Stijl event stapt u binnen in de wereld van staal. Ontdek hoe staal niet alleen een materiaal is, maar een bron van magie in het interieur. Laat u verrassen door de verfijnde details, de oneindige mogelijkheden en de unieke sfeer die staal aan elk ruimte kan toevoegen.

BELEEF DE  MAGIE VAN STAAL

3D-VISUALISATIE & CREATIEF ONTWERP

Aan de hand van uw wensen en situatie adviseren wij u verder over alle opties en mogelijkheden. Wij presenteren u ons gehele aanbod in stalen producten. Denk hierbij aan verschillende typen stalen deuren, tal van kleuren, diverse profielsoorten en mogelijkheden in glassoorten. Samen concretiseren wij uw stalen woonwens.

Uw staalwerk wordt ter plaatse in 3D gevisualiseerd. Ontdek de kracht van creativiteit in combinatie met staal.

3D-VISUALISATIE & CREATIEF ONTWERP

IJZERSTERKE STAALDEALS

Mis de kans niet om uw interieur te verrijken met hoogwaardig staal. Tijdens ons evenement bieden we exclusieve staaldeals aan, met kortingen tot wel €350,00. Grijp deze unieke gelegenheid aan om uw woning te transformeren met de kracht en elegantie van staal.

Welkom op 15 & 16 december tijdens Kerst in Staal & Stijl. Verzekerd zijn van een persoonlijk adviesgesprek en 3D-visualisatie? – reserveer nu uw plek via de button hieronder.

Locatie evenement:
Dubbel M Experience Showroom
Grote Bosweg 17
3771 LJ Barneveld
Routebeschrijving

 

BOEK HIER!
IJZERSTERKE STAALDEALS
Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte