Een stalen deur in elke kleur

De stalen deur is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. En dat vinden wij meer dan logisch, want het is een prachtig staaltje vakmanschap dat het open karakter van een ruimte in ere houdt. Maar zoals elk interieuritem gaat ook de stalen deur met de kleurtrends mee. Ze zijn niet langer enkel leverbaar in de kleur zwart (RAL 9005) met structuur. Nee: de stalen deur mag in elke kleur!

Advies op maat aanvragen

Stalen deur trendkleuren goud, brons en koper

Warme, blinkende kleuren veroveren de huiskamers. De mooie gloed van goud, koper en brons mag gezien worden – en hoe! Van lampenkappen tot kaarsenstandaards en van meubelgrepen tot stalen deuren. Laat de feestelijke tint op smaakvolle wijze terugkomen in uw woning, als rode draad door het hele huis. Stalen deuren zijn immers de verbindende factor tussen verschillende kamers.

Stalen deur RAL-kleuren

Welke kleur uw stalen deur krijgt, heeft u helemaal zelf in de hand. Er zijn geen beperkingen qua tint, omdat wij uw stalen wand, deur of schuifpui in elke RAL-kleur kunnen afwerken. Zo wordt u de designer van uw eigen stalen creatie, uitgevoerd in uw favoriete kleur. We denken graag met u mee voor een oplossing op maat. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op of vul alvast de configurator in om uw persoonlijke wensen in beeld te krijgen.

Maak een afspraak Ontwerp hier en ontvang een offerte