Blogs / Nieuws

21-06-2021

Word jij onze nieuwe CAD-tekenaar / werkvoorbereider?

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je stalen zenuwen? Bekijk onze mooie vacature voor de duo-functie van CAD-tekenaar / werkvoorbereider.

Lees meer
01-10-2020

Gezocht: constructiebankwerker / lasser

In jouw functie als constructiebankwerker / lasser realiseer je een project van begin tot eind. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is! Interesse? Laat van je horen!

Lees meer
01-10-2020

Gezocht: montagemedewerker

Als montagemedewerker begeleid jij de laatste stap in het productieproces van onze stalen producten. Interesse in deze afwisselende functie? Reageer nu!

Lees meer
07-01-2020

Veiligheidsglas in uw stalen deur: safety first!

Kiest u voor een stalen deur, dan kiest u voor een industriële look en glas. Veel glas. Het gebruik van veiligheidsglas is daarom noodzakelijk en verplicht!

Lees meer

Staal in Interieur is fabrikant van stalen producten, zoals deuren, trappen en meubilair. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

CAD-tekenaar / werkvoorbereider

Staal is een geweldig product om mee te werken. Het vraagt precisie en vakmanschap, maar zorgt ook voor schitterende eyecatchers in het interieur. Als CAD-tekenaar is secuur werken voor jou vanzelfsprekend. Jouw maatwerk tekeningen zijn duidelijk voor de collega’s in de werkplaats en bij het eindresultaat houd je rekening met alle wensen van de klant. Tegelijkertijd ben jij in jouw duo-functie als werkvoorbereider verantwoordelijk voor goed klantcontact, bijvoorbeeld met betrekking tot specifieke wensen of de planning. Je koopt daarnaast materialen in en bent een spin in het web richting productiecollega’s en de klant.

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging met dit schitterende materiaal in de hoofdrol? Heb je kennis van AutoCAD en passie voor jouw vak? Laat van je horen: we komen graag met je in contact!
 

Wat ga je doen?

Als CAD-tekenaar en werkvoorbereider behoren de volgende taken tot je dagelijkse werkzaamheden:
– Het uitdenken en ontwikkelen van producttekeningen in AutoCAD
– Overleg met collega’s over de uitvoer van maatwerk producten
– Contact met klanten en leveranciers
– Inkoop van benodigde materialen voor jouw project
 

Wat kun je verwachten?

– Een uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf
– Mogelijkheid om te groeien binnen je functie
– Mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Werken binnen een gezellig team
 

Interesse?

Stuur jouw sollicitatiebrief naar Maurits van Klompenburg, via mvk@klompenburg.eu. Voor eventuele vragen over de vacature kun je bellen naar 0525-216070.