Blogs / Nieuws

01-10-2020

Gezocht: constructiebankwerker / lasser

In jouw functie als constructiebankwerker / lasser realiseer je een project van begin tot eind. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is! Interesse? Laat van je horen!

Lees meer
01-10-2020

Gezocht: montagemedewerker

Als montagemedewerker begeleid jij de laatste stap in het productieproces van onze stalen producten. Interesse in deze afwisselende functie? Reageer nu!

Lees meer
07-01-2020

Veiligheidsglas in uw stalen deur: safety first!

Kiest u voor een stalen deur, dan kiest u voor een industriƫle look en glas. Veel glas. Het gebruik van veiligheidsglas is daarom noodzakelijk en verplicht!

Lees meer
17-10-2019

Kom jij werken bij Staal in Interieur?

Weet jij mensen te boeien met je verhaal en zit je vol enthousiasme? Bekijk dan onze vacature voor commercieel medewerker en reageer!

Lees meer

Gezocht: constructiebankwerker / lasser

Vacature lasser / constructiebankwerker SII

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

Constructiebankwerker / lasser

Onze stalen producten worden met ambachtelijk handwerk gemaakt door de vakmensen in onze fabriek. Wil jij onderdeel uitmaken van ons gezellige team, heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Dan komen we graag met je in contact!

Over de functie
In jouw functie als constructiebankwerker / lasser realiseer je een project van begin tot eind. Aan de hand van een (3D) technische tekening kun jij MIG-lassen, bewerken en monteren om tot het gewenste eindresultaat voor de opdrachtgever te komen. Jij bent pas tevreden als de klant dat ook is. Staal in Interieur produceert onder andere stalen deuren, trappen, leuningen en inrichtingen voor horeca.

Wat je kunt verwachten
– Een uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf
– Mogelijkheid om te groeien binnen je functie
– Goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Werken binnen een leuk team

Heb jij interesse?
Stuur jouw sollicitatiebrief dan naar Maurits van Klompenburg, via mvk@klompenburg.eu. Voor eventuele vragen over de vacature kun je bellen naar 0525-685320.